Kapcsolat

Egyszerűen jobban betakarítani.

A betakarítás tökéletes módja

A betakarítás egy kihívásokkal teli tevékenység egy olyan szezonban, ahol nincs idő és hely gépleállásokra vagy terményveszteségre. Aki gazdasági sikert akar elérni a mezőgazdaságban, az nap mint nap a megbízható gépektől függ.

 

A Geringhoff 1880 óta dolgozik szoros együttműködésben a különböző kontinensek gazdáival – régebben, mint bármelyik más cég ebben az iparágban. Termékeink és megoldásaink 135 év tapasztalatainak eredményeként jöttek létre. Napjaink számos, a mezőgazdaságban általánosan elfogadott megoldását eredetileg a Geringhoff tervezte és fejlesztette ki. Mérnökeink a generációról generációra átadott tudást a mai napig arra használják, hogy világszerte javítsunk a mezőgazdaság folyamatain.

Páratlan sokoldalúság

Minden kukoricamező más és más. A feltételek és sajátosságok lényegesen eltérnek a különböző területek között. Ezért kínálja a Geringhoff a betakarítási technológiák minden más gyártónál szélesebb választékát. Megadjuk Önnek a szabadságot, hogy olyan kukorica csőtörőt állítson össze, amely megfelel az adott régió és az adott területek igényeinek.

 

Kukorica csőtörőink hat különböző betakarítási alapelven működnek. A különleges felhasználáshoz kínált extrák és kiegészítők olyan részletekbe menő figyelemmel kialakított, kifinomult megoldások, amelyek által egy egészen egyéni kukorica csőtörőt tud kialakítani a szükségleteinek megfelelően.

két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, alsó horizontális szárzúzó berendezéssel ellátva a törőegység közepén

két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, a törőegység alatt működő (első) horizontális szárzúzóval

két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, horizontális szárzúzóval és rendrakó csigával felszerelve

két törőhengeres + integrált vágótárcsás, tarlóvágókéssel szerelt kivitel

Horizon Star* II

két törőhengeres + integrált vágótárcsás, alsó horizont tarlóvágóművel szerelt kivitel

Tudjon meg többet »

Áttekintés »

Felnőni a feladathoz

Gabona asztalaink, a legújabb technológiával felszerelve, hajtóműveinkkel, hidraulikus asztalhosszállító rendszereinkkel, merev és felcsukható kivitelekkel a modern betakarítási eszközök széles választékát nyújtják Önnek.

 

A hidraulikus asztalhosszállító rendszernek köszönhetően nem okoz gondot a különböző vagy eltérő magasságú terményekhez való igazodás. A releváns körülményekhez történő rugalmas, optimalizált igazodás maximális hatékonyságot biztosít.

felcsukható gabona asztal

gabona asztal hidraulikus asztalhosszállítással

Harvest Star* Vario

felcsukható gabona asztal hidraulikus asztalhosszállítással

Tudjon meg többet »

Áttekintés »

Maximális teljesítményre tervezve

A Geringhoff napraforgó asztalok nagyon sokoldalúak. Minden körülményhez és kombájnhoz fellelhető a megfelelő

választás a különböző rendszereink közül.

sorfüggetlen napraforgó asztal

sorfüggetlen napraforgó asztal vízszintes szárzúzóval

napraforgó adapter vízszintes szárzúzó nélkül

napraforgó adapter vízszintes szárzúzóval

Áttekintés »

Copyright © 1998 - 2016 Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG