Termékek

Alkatrészek

Szolgáltatások

Kapcsolat

Head of the class - no matter the crop

A betakarítás tökéletes módja

A betakarítás egy kihívásokkal teli tevékenység egy olyan szezonban, ahol nincs idő és hely gépleállásokra vagy terményveszteségre. Aki gazdasági sikert akar elérni a mezőgazdaságban, az nap mint nap a megbízható gépektől függ.

 

A Geringhoff 1880 óta dolgozik szoros együttműködésben a különböző kontinensek gazdáival – régebben, mint bármelyik más cég ebben az iparágban. Termékeink és megoldásaink 135 év tapasztalatainak eredményeként jöttek létre. Napjaink számos, a mezőgazdaságban általánosan elfogadott megoldását eredetileg a Geringhoff tervezte és fejlesztette ki. Mérnökeink a generációról generációra átadott tudást a mai napig arra használják, hogy világszerte javítsunk a mezőgazdaság folyamatain.

Páratlan sokoldalúság

Minden kukoricamező más és más. A feltételek és sajátosságok lényegesen eltérnek a különböző területek között. Ezért kínálja a Geringhoff a betakarítási technológiák minden más gyártónál szélesebb választékát. Megadjuk Önnek a szabadságot, hogy olyan kukorica csőtörőt állítson össze, amely megfelel az adott régió és az adott területek igényeinek.

 

Kukorica csőtörőink hat különböző betakarítási alapelven működnek. A különleges felhasználáshoz kínált extrák és kiegészítők olyan részletekbe menő figyelemmel kialakított, kifinomult megoldások, amelyek által egy egészen egyéni kukorica csőtörőt tud kialakítani a szükségleteinek megfelelően.

Két egyenként négy késlappal felszerelt, egymással szemben forgó törőhenger erőteljesen, de ellenőrzötten húzza lefelé a kukoricaszárat, miközben a kukoricacsövet a törőléc leszedi.

két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, alsó horizontális szárzúzó berendezéssel ellátva a törőegység közepén

két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, a törőegység alatt működő (első) horizontális szárzúzóval

két törőhengeres kivitel a törőhengereken lehúzókésekkel szerelve, horizontális szárzúzóval és rendrakó csigával felszerelve

két törőhengeres + integrált vágótárcsás, tarlóvágókéssel szerelt kivitel

két törőhengeres + integrált vágótárcsás, alsó horizont tarlóvágóművel szerelt kivitel

Freedom

A kulcs a szűk sorközű vetéshez

Tudjon meg többet »

Áttekintés »

Felnőni a feladathoz

Gabona asztalaink, a legújabb technológiával felszerelve, hajtóműveinkkel, hidraulikus asztalhosszállító rendszereinkkel, merev és felcsukható kivitelekkel a modern betakarítási eszközök széles választékát nyújtják Önnek.

 

A hidraulikus asztalhosszállító rendszernek köszönhetően nem okoz gondot a különböző vagy eltérő magasságú terményekhez való igazodás. A releváns körülményekhez történő rugalmas, optimalizált igazodás maximális hatékonyságot biztosít.

felcsukható gabona asztal

gabona asztal hidraulikus asztalhosszállítással

felcsukható gabona asztal hidraulikus asztalhosszállítással

A talajkövetés mestere

Áttekintés »

Maximális teljesítményre tervezve

A Geringhoff napraforgó asztalok nagyon sokoldalúak. Minden körülményhez és kombájnhoz fellelhető a megfelelő

választás a különböző rendszereink közül.

sorfüggetlen napraforgó asztal

sorfüggetlen napraforgó asztal vízszintes szárzúzóval

napraforgó adapter vízszintes szárzúzó nélkül

napraforgó adapter vízszintes szárzúzóval

Áttekintés »

Innovatív megoldások egyedi igényre szabottan

A rugalmasság a filozófiánk legfontosabb része, az ügyfeleink igényeit csak így tudjuk a világ minden országában kielégíteni. Rugalmasságunk egyben azt is jelenti, hogy Önnel együttműködve olyan egyedi gépet fejlesztünk ki, mely tökéletesen megfelel az Ön személyes elképzeléseinek.

 

Különleges talajkörülmények, kísérleti öntözés, terménypróbák és váltakozó sortávolságok figyelembe vétele mellett szakembereink nap mint nap a különböző igényekre és kihívásokra innovatív megoldásokat fejlesztenek ki.

Kapcsolat

 

Küldje el különleges igényeit. Önnel közösen megalkotjuk az Ön egyedi gépét.

E-Mail:

Telefon:

 

+ 361 336-0503

Áttekintés »

Copyright © 1998 - 2018  Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbH & Co. KG